Servicii pentru masina ta

Servicii oferite de MyCarService.ro

Afla care sunt functiile puse la dispozitie de mycarservice.ro Inregistreaza-te Intra in Cont

In urma creeri unui cont pe MyCarService.ro aveti acces la o platforma online unde puteti interactiona direct cu service-urile auto care ofera servicii pentru masina dumneavoastra, primiti notificari pe e-mail in cazul incare va expira ITP-ul, RCA-ul, CASCO-ul sau rovignnieta.

Cu un cont pe mycarservice.ro iti poti inregistra masina sau masinile pe site si poti posta o cerere de oferta pentru lucrari de reparatii si intretinere auto pentru masina sau masinile tale iar service-urile auto vor licita sa iti repare masina, in acest fel te asiguri ca o sa platesti cel mai bun pret.

Notificare expirare ITP

Nu iti mai face griji sa nu uiti cand iti expira ITP-ul, daca ai cont pe site noi te notificam prin e-mail cu 5 zile inainte ca ITP-ul masini tale sa expire si iti recomandam service-uri care ofera servicii de inspectie tehnica periodica care sa rezolve aceasta problema.

Notificare expirare RCA

Odata cu contul pe site uiti de grija RCA-ului, evitand ca in urma unui eveniment neplacut in care este implicata masina ta sa constati ca RCA-ul este expirat, deoarece noi te notificam prin e-mail cu 5 zile inainte ca acesta sa expire.

Notificare expirare CASCO

Nu iti mai face griji sa nu uiti cand iti expira CASCO-ul, daca ai cont pe site noi te notificam prin e-mail cu 5 zile inainte .

Notificare expirare Rovignieta

Uita de grija Rovignietei si evita amenzi enorme, iti amintim noi cand expira.

jante aliaj
Autohut.ro